Om

QSR Consulting AB

Anders Bergman - Ägare och utbildare vid QSR Consulting AB

Anders Bergman - Ägare och utbildare vid QSR Consulting AB

Anders Bergman - Ägare och utbildare vid QSR Consulting AB, expert inom utbildningar i Säter, Dalarna.

Anders Bergman (VD, Ägare)

Om OSS

QSR Consulting AB

Vi är ett företag som jobbar med utbildningar och säkerhet. Vi startade QSR Consulting AB (Quality Safety Requirement) i 2015 och innan har Anders utbildat i 15 år. Utbildningarna är kund anpassande.

Visste du att en gång i tiden var QSR Consulting ett enskilt företag Anders till hands men vi ville utveckla det mera. Vi kom fram till att QSR Consulting där det röda strecket i företagsnamnet står för den röda tråden, utbildning till säkrare arbete och att alla har rätt att komma hem från jobbet. Vi vill förverkliga och skapa en bättre vardag för företagare och personal.

Vi hjälper er gärna med en riskinventering för att klargöra era utbildningsbehov och säker arbetsplats.

Ingrid Bergman - Driftansvarig, Ägare QSR Consulting AB

Ingrid Bergman - Driftansvarig, Ägare QSR Consulting AB

Ingrid Bergman - Driftansvarig, Ägare QSR Consulting AB, Säter, Dalarna.

Ingrid Bergman (Driftansvarig, Ägare)

Anders ville utveckla den röda tråden i loggan, han ville ha helhetstänk. Hans dröm var att skapa en digital lösning för alla. 2015 hade han och Alexander skapat IKID. Ett digitalt verktyg för daglig tillsyn. Nu kan du även göra mycket mer i IKID, t.ex. hjälper det företag att ekonomiskt och säkerhetsmässigt ha kontroll på både maskiner och personalens utbildnings status samt säkrad plats.

Det systemet är IKID (Internationellt Kontrollsystem I Datorn).

Vi kommer gärna och visar och presenterar IKID i eran miljö. Erbjuder även en testperiod för att se hur det passar er verksamhet.

Vår vision är att alla kommer hem från jobbet!

Privat, företag eller skola spelar ingen roll.

Anders och Ingrid önskar er Välkomna!

 

 

Mina kunder säger

Utbildningen överträffade mina förväntningar! Jag känner mig nu säker och självsäker när jag använder röjsågar. Tack för en fantastisk erfarenhet!

Markus Helkvist

Utbildningen var välstrukturerad och gav mig värdefulla insikter i skogsbranschens bästa praxis. Nu kan jag effektivisera mitt arbete och minimera riskerna. En fantastisk investering!

JOhAN RYDING

Utbildningen var en ögonöppnare för mig. Jag lärde mig inte bara de tekniska aspekterna av motorsågar, utan även vikten av säkerhet och korrekt hantering. En ovärderlig erfarenhet!

ERIK DÖHLOFORS
Börja optimera dinA kunskaper idag och ta din karriär till nya höjder.